Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

Спреј за нарежување Специјал

1.015 ден.
product-image
  • Спреј за нарежување Специјал
  • Спреј за нарежување Специјал
Достапност : Има лагер
Код на продукт :479015
Бренд :Rems
Спреј за нарежување Специјал

Високо-легирано масло за подмачкување на база  на минерално масло. Може да се измие со вода. Одлични перформанси на ладење и подмачкување.Во некои земји не е дозволено за питка вода.

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка