Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

Сигурносен вентил 1/2''- 6 ж-ж

185 ден.
product-image
  • Сигурносен вентил 1/2''- 6 ж-ж
Достапност : Има лагер
Код на продукт :7047
Бренд :Fornara
Сигурносен вентил 1/2''- 6 ж-ж

Сигурносниот притисочен вентил се поставува во затворени системи за греење или ладење каде што се врши загревање на водата или растворот од гликол како топлински флуид.

  • Фабрички подесен притисок 3 , 6 бари
  • Максимална работна температура 110оС
  • Работен медиум вода
  • Приклучоци 1/2'' 1'' ж-ж

 

 

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка