Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.
product-image
  • ПРО Р 100 литри десен
  • ПРО Р 100 литри десен
  • ПРО Р 100 литри десен
  • ПРО Р 100 литри десен
Достапност : Нема лагер
Код на продукт :1917
Бренд :Ariston
Ѕидниот комбиниран бојлер за складирање на санитарна вода опремен со резервоар отпорен на корозија- емајлиран според најновите барања за заштита на околината, испитан на 16 бари, сигурносен притисочен вентил испитан на 8 бари, термометар, термостат со биполарен сигурносен уред , заштитен со полиуретанска изолација која обезбедува висок степен на корисно дејство.

Карактеристики:

  • Работен притисок 8 бара
  • Работна температура 75 оС
  • Работен медиум вода
  • Моќност на грејачот 2 kW
  • Време на загревање  2.12-2.45 л/мин на 45 оС
  • Волумен на резервоартот 80 литри и 100 литри.

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка