Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

ДС-ЦЕ Експанзивен сад за солар 24 литри

1.900 ден.
product-image
 • ДС-ЦЕ Експанзивен сад за солар 24 литри
 • ДС-ЦЕ Експанзивен сад за солар 24 литри
 • ДС-ЦЕ Експанзивен сад за солар 24 литри
 • ДС-ЦЕ Експанзивен сад за солар 24 литри
Достапност : Нема лагер
Код на продукт :2374
Бренд :Elbi
ДС/ДВС експанзивните садови  од производителот Елби се наменети за соларни ситеми, каде што температурата на флуидот во панелите е многу повисока од останатите конвенционални системи за греење. Обезбедуваат заштите од промена на притисокот на флуидот -вода со фиксна дијафрагма и ги заштитуваат останатите елементи од опремата кои се инсталирани.

КАРАКТЕРИТИКИ:

 • Изработени се од висококвалитетен челик.
 • Горниот дел на експанзивниот сад е обложен со TOP-PRO заштита
 • Надворешната страна е обоена и заштитена со епоксиден прав во бела боја.
 • Испитан работен притисок 8 бари
 • Работен притисок 3 бари
 • Приклучок 3/4 '' машки навој
 • Максималната работна температура е од -10 оС ÷ +110°C
 • Волумен од 18, 24, 35 и 50 литри.
 • Направени се во согласност со Европските стандарди за безбедност 97/23/EC.

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка