Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

ЦХ 300 литри

25.069 ден.
product-image
  • ЦХ 300 литри
  • ЦХ 300 литри
Достапност : Нема лагер
Код на продукт :3114
Бренд :Centrometal
Хидрофорските садови ЦХ се наменет за акумулирање на свежа вода за пиење во домовите, рестораните и други деловни објекти , односно секаде каде што е потребно да се има на располагање поголемо количество на вода под одреден притисок. Често се користат за складирање на вода во различни технолошки процеси во индустријата. Изработени се од нерѓосувачки челик во согласност со стандардите за квалитет , кој гарантира високи хигиенски услови, оперативна сигурност и долг век на траење.

КАРАКТЕРИСТИКИ :

  • Изработени од челик
  • Максималниот работен притисок 5 бара
  • Волумен 90, 140, 180 , 300,  500 и 1000

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка