Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

Соларен комбиниран бојлер 500 л - 2 спирали

36.000 ден.
product-image
 • Соларен комбиниран бојлер 500 л - 2 спирали
 • Соларен комбиниран бојлер 500 л - 2 спирали
Достапност : Има лагер
Код на продукт :348871
Бренд :SUNSYSTEM
Соларен комбиниран бојлер 500 л - 2 спирали Son

Son- модел кој содржи две вградени спирали за конекција со соларот и котел, со опција за инсталација на електричен греач. 

 1. Естетска PVC-изолација
 2. Високо фреквентна термална изолација
 3. Термометар
 4. Аноден протектор (DIN 4753-6)
 5. Електричен греач (додатен елемент)
 6. Челичен резервоар
 7. Емајлиран резервоар
 8. Отвор, со прирабнички капак.
 9. Сет делови1
 10. Долна спирала
 11. Горна спиралa
 1. Сет делови:                    
 • Термометар
 • Чаура за термометар
 • Ногарки
 • Сигурносен вентил (8 bar)
 • Додатна опрема (опција)-електричен грејач

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка