Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.
product-image
  • ТБ 600 литри
  • ТБ 600 литри
  • ТБ 600 литри
Достапност : Нема лагер
Код на продукт :0074
Бренд :Centrometal
Тополоводните бојлерти ТБ со волумен од 120 до 800 литри се наменети за загревање и акумулирање на потрошната топла вода , и најчесто се инсталираат на соларни системи како дополнителна акумулација на соларните бојлери СТЕБ. Изработени се од висококвалитетен челик, според стандардот за квалитет ISO 9001:2008.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА БОЈЛЕРОТ ТБ:

  • Топловодните бојлери ТБ со волумен на резервоар од 120,150,200, 300, 600 и 800 литри.
  • Погодни се за инсталирање на соларни системи , како дополнителна акумулација на соларните бојлери СТЕБ.
  • Кај бојлерот ТБ 120,150 и 200 литри приклучокот е сместен на горната страна , а кај 300, 600 и 800 литри приклучоците се на задната страна на бојлерот.
  • Маса на бојлерот 120л( 36kg) ; 150л( 48kg) ;200л( 60kg);300л( 105kg); 600л( 210kg) и 800л( 273kg)

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка