• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Услуги и решенија

Продажба

Енерго Систем се чувствуваше компетентен во понудата на најсоодветна опрема за да понуди најдобри решенија за секој проект .

Инженеринг

и проектирање на проекти за системи за снабдување со гас, системи за греење-ладење (HVAC), проекти за енергетска ефикасност и многу други.

Сервис

е фокусиран само на обезбедување на неопходното одржување на опремата  и на производите кои ги продава Енерго Систем.

Консалтинг

ги нуди своите услуги на широк спектар на клиенти од ЕУ и меѓународни организации, до национални, регионални и локални власти

Наши проекти

Пивара Скопје

Изведба и реализација на проект за потребите на Пивара Скопје

Read More

ЕВРОПА

Изведба и реализација на проект за потребите на Европа

Read More

ФЕРШПЕД

Изведба и реализација на проект за потребите на Фершпед

Read More

ФЗЦ “11 Октомври”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed convallis lacinia enim vel blandit. In placerat, ex nec sodales elementum.

Read More

ЈСП Скопје

Изведба и реализација на проект за потребите на ЈСП Скопје

Read More

Охис “Билјана”

Изведба и реализација на проект за потребите на Охис "Билјана"

Read More

“Тутунски комбинат” Куманово

Изведба и реализација на проект за потребите на "Тутунски комбинат" Куманово

Read More

Брендови