• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Попуст од 10% на кaмините на пелети од Марели

Камините на пелети Марели се со вградена циркулациона пумпа и експанзионен сад и се лесно достапни за чистење. Ги има во неколку видови со различна моќност (18, 24 и 30 kw) и боја (крем, сива, црна и црвена). Гаранција 3 …