Камините на пелети Марели се со вградена циркулациона пумпа и експанзионен сад и се лесно достапни за чистење.
Ги има во неколку видови со различна моќност (18, 24 и 30 kw) и боја (крем, сива, црна и црвена).
Гаранција 3 години.
Побрзајте и искоритете го попустот од 10%!

Повеќе