• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Халк Банка

– Комплетно реновирање клуч на рака (градежен дел, електрика и климатизација со Mitsubishi Electronic).

– Набавка и изведба на термотехнички инсталации (греење и ладење), водовод и канализација, градежни работи.

– Реконструкција на експозитура на Халк Банка – Тетово

– Реконструкција на експозитура на Халк Банка – Плоштад Македонија