• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

ЈП Водовод и канализација Скопје

– Набавка и испорака на повеќе типови пумпи GRUNDFOS

– Изведба на катодна заштита на водовод во Скопје

– Набавка и изведба на катодна заштита на водовод во Скопје

 

Локација: Скопје
Клиент: ЈП Водовод и канализација Скопје