• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Сити Принт

– Изведба на инфрацрвено греење на пропан бутан: гасни греалки, резервоар  5 м3 и редукциска  станица 200 kg/h.

 

Локација: Скопје
Клиент: Сити Принт