• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Таверна ЕЛИ (гостилница ДУКАТ)

Набавка и изведба на термотехнички инсталации ( систем за ладење,греење, вентилација) – Греење Mitsubishi

 

Локација: Скопје
Клиент: Таверна ЕЛИ