• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

2″ – 1/2″ Поцинкуван Редуцир – AMD Steel (art. 241)

132.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 272528 Категорија