• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

3/4″ Поцинкувано т-парче – AMD Steel (art. 130)

68.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 270548 Категорија