• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

6/4″ Поцинкувано колено – AMD Steel (art. 90)

164.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 271077 Категорија