• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

БИО-ЦЕТ(17 / 23 / 29 kW)

35,592.00 ден63,138.00 ден

Избришете

Дополнителни информации

Моќност

17 KW, 23 KW, 29 KW