• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Центропелет ЗВБС 25 & 35

101,100.00 ден115,600.00 ден

SKU: N/A Категории: ,
Избришете

Дополнителни информации

Моќност

25 KW, 35 KW