• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

ЕлоБЛОК ВЕ

37,000.00 ден49,600.00 ден

SKU: N/A Категории: ,
Избришете

Дополнителни информации

Моќност

6 KW, 9 KW, 12 KW, 14 KW, 18 KW, 21 KW, 24 KW, 28 KW