• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

HTRP 230 Термостат програмибилен погоден за подно греење Salus

2,303.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 163284 Категорија