• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Марели НГ

Опис на продуктот

Развиен според специфичните барања на клиентите, ова е природна еволуција на дизајнот на печките на Марели, бидејќи секогаш ја почитува совршената комбинација на стил и квалитет. Со вградена интелигентна електронска контрола, употребата на печката е многу лесна и со минимално одржување. Присуството на прецизен термостат обезбедува совршена контрола на температурата во вашиот дом. Развиен и имплементиран механизам за чистење на колекторските цевки преку кои чистењето е брзо, лесно и удобно. Палењето се постигнува преку керамички грејач што ги запалува пелетите за неколку секунди. Плус додавање на сензори кои го контролираат процесот на согорување, температурата на водата, како и издувниот гас, што е дополнителна гаранција за безбедноста на производот при работа.
Производството на серијалот NG на печки на Mareli Pellet ги исполнува сите европски стандарди и барања во однос на околината. Благодарение на употребата на иновативни технологии како што е модулацијата со 5 брзини на горивото, производот постигнува многу висока ефикасност и ниски емисии на СО испуштени во атмосферата.
Без разлика дали ќе го загреете вашиот стан, дом или канцеларија, секогаш ќе најдете производ што одговара на вашите потреби и буџет – квалитетот е загарантиран и неспоредлив. Секој производ е тестиран според европски стандарди за квалитет.