• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Марели ПС

Опис на продуктот

ПС сериите на печките на Mareli Pellet се совршена комбинација на стил, дизајн и квалитет. Со вградена интелигентна електронска контрола, употребата на шпоретот е многу лесна и со минимално одржување. Присуството на прецизен термостат, обезбедува совршена контрола на температурата во вашиот дом. Вие исто така имате можност да изберете од широк спектар на бои што најмногу одговара на вашиот ентериер. Палењето се постигнува преку керамички грејач што ги запалува пелетите за неколку секунди. Плус додавање на сензори кои го контролираат процесот на согорување, температурата на водата, како и издувниот гас, што е дополнителна гаранција за безбедноста на производот при работа.
Производството на ПС сериите на печките на Mareli Pellet ги исполнува сите европски стандарди и барања во однос на животната средина. Благодарение на употребата на иновативни технологии како што е модулацијата со 5 брзини на горивото, производот постигнува многу висока ефикасност и ниски емисии на СО испуштени во атмосферата. Без разлика дали ќе го загреете вашиот стан, куќа или канцеларија, секогаш ќе најдете производ што одговара на вашите потреби и буџет – квалитетот е загарантиран и неспоредлив. Секој производ се тестира според европските стандарди за квалитет.