• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Марели ПСН

Опис на продуктот

Серијалот PSN на печки на Mareli Pellet се совршена комбинација на стил, дизајн и квалитет. Со вградена интелигентна електронска контрола, употребата на печката е многу лесна и со минимално одржување. Присуството на прецизен термостат, обезбедува совршена контрола на температурата во вашиот дом. Исто така, имате можност да изберете од широк спектар на бои што најдобро одговара на вашиот ентериер. Палењето се постигнува преку керамички грејач што ги запалува пелетите за неколку секунди. Плус додавање на сензори кои го контролираат процесот на согорување, температурата на водата, како и издувните гасови, што е дополнителна гаранција за безбедноста на производот на работа. Производството на серијалот PSN на печки на Mareli Pellet ги исполнува сите европски стандарди и барања во однос на животната средина. Благодарение на употребата на иновативни технологии како што е модулацијата со 5 брзини на горивото, производот постигнува многу висока ефикасност и ниски емисии на СО испуштени во атмосферата.
Секој производ се тестира според европските стандарди за квалитет.