• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Марели СБН

Категории: ,

Опис на продуктот

Котелот на пелети SBN од Марели претставува нова генерација на котли. Дава многу висока ефикасност и е доволно компактен за да може да се инсталира во области каде што просторот е многу ограничен.  Присуството на прецизен термостат обезбедува совршена контрола на температурата во вашиот дом или канцеларија. Додатно, вградени се сензори кои го контролираат процесот на согорување, температурата на водата, како и грипот за издувните гасови е дополнителна гаранција за безбедноста на производот при работа. Резервоарот за пелети е бграден над изменувачот на топлина што го прави дел од општата конструкција, со што котелот за пелети SBN од Марели е исклучително компактен. Котелот за пелети SBN од Марели, ги исполнува сите европски стандарди и барања во однос на животната средина. Благодарение на употребата на иновативни технологии како што е модулацијата со 5 брзини на горивото, производот постигнува многу висока ефикасност и ниски емисии на СО . Секој производ се тестира според европските стандарди за квалитет. Без разлика дали ќе го загреете вашиот стан, куќа или канцеларија, секогаш ќе најдете производ што одговара на вашите потреби и буџет – квалитетот е загарантиран и неспоредлив. Нашиот тим е целосно достапен за да ве советува во секоја ситуација.