• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

MDVA-V16WD2BR8-A (16kW) Топлински пумпи Сплит MDV

200,000.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 195506 Категорија