• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

MELCloud

3,900.00 ден

Претставува ново решение за контрола на вашата Mitsubishi Electric единица, локално или надвор од дома со помош на компјутер, таблет или Smart-phone преку Wi-Fi.
* На сликата е претставен уред кој се поврзува со климата и го дава потребниот сигнал за контрола.
* Контролата се врши со помош на апликација која е достапна за инсталација на секој smartphone,таблет или компјутер.
∗ Рутер кој содржи WPS копче преку кое се постигнува конекција помеѓу уредот MAC-567IF-E со апаратите за контрола.
* Апликациски софтвери на кои функционира овој уред.
(Android, IOS, Windows)

Апликацијата за користење на MELCloud уредот на Македонскиот пазар ке биде достапна од 01.05.2016 на српско-хрватски јазик.
MELCloud уредот може да се конектира на секој Mitsubishi electric клима уред со исклучок на серијата MSZ-HJ.