• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

MITSUBISHI MSZ-FH

Убавина во живеењето со совршените технолошки клима уреди
* Клима на 21 век, класа A+++, Deluxe дизајн и нависок стандард според ERP нормите
* Plasma Quad филтер-најсовршениот филтер кој ги уништува бактериите, вирусите, алергенсите и прашината.
* Природно струење на воздухот-создадени се
двослојни крилца кои го делат воздухот на лева и на десна страна. Со тоа се овозможува кружење на воздухот и работа на природен пат.
* “Hyper Heating”-технологија која овозможува непрекинато греење до -15оC .
* Греач против замрзнување на кондензатот.
* 3D “I see” сензор-инфрацрвен сензор составен од 8 елементи кој врши ротација до 90о и ја мери температурата во секој агол од просторијата. Со мерење на температурата во просторијата доаѓа до лоцирање на ладните делови на телото и насочување на топлината кон нив, пришто се добива еднаква распределеност и затоплување на цело тело.
* 3 години гаранција на секој клима уред.

Шифра на производ: N/A Категории: ,

This product is currently out of stock and unavailable.

Опис на продуктот