• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Mitsubishi MSZ-HJ

* Едноставна линија со сјајна бела боја прилагодлива во секој амбиент.
* Моќност: 2.5kW, 3.5kw, 5.0kw
* Брзо достигнување на потребната температура што овозможува заштеда на електрична енергија.
* Едноставен далечински управувач кој помага во контрола на уредот и овозможува додатна заштеда на енергијата.
* Силвер-Јонизирачки филтер кој ги задржува и неутрелизира сите бактерии, полен и други алергенси.
* Значително намалена бука при работа со новата серија на DC inverter уредите на Mitsubishi electric.
* Намалување на надворешната и внатрешната единица со цел инсталацијата во мали и тесни места да стане возможна.
* 3 години гаранција на секој клима уред.

Шифра на производ: N/A Категории: ,

This product is currently out of stock and unavailable.

Опис на продуктот

Дополнителни информации

Модел

MSZ-HJ25VA/MUZ-HJ25VA, MSZ-HJ35VA/MUZ-HJ35VA, MSZ-HJ50VA/MUZ-HJ50VA