• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

MITSUBISHI MSZ-LN

79,990.00 ден104,990.00 ден

Развиен да го комплетира модерниот ентериер на просторијата, LN серијата е достапна во четри бои посебно избрани да се вклопат во секој простор. Покрај софистицираниот
дизајн , високата енергетска ефикасност и комфортот при работа додаваат вреност на оваа серија.

SKU: N/A Категории: ,
Избришете

Опис на продуктот