• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

MITSUBISHI MSZ-SF

Хармонија во секоја просторија од вашиот дом.
∗  Елегантен и прилагодлив изглед со намалени димензии.
∗  Далечински управувач во кој е вклучен неделен тајмер (можност за програмирање на температура и саат на уклучување и исклучување на единицата)
∗  Можност за поврзување на повеќе внатрешни единици (до 8) со една надворешна единица.(Multisplit)
∗  Purifying филтер-овој филтер содржи јонизирани честички кои гарантираат стабилно антибактериско и освежително дејство. 3D-површината овозможува подобробени перформансите на Purifying филтерот во однос на стандардните филтри. Чистењето на филтерот се врши на едноставен начин со перење во вода.
∗  Моќност: 2,5 kw; 3.5 kw; 5.0 kw
∗  Значително намалена бука при работа со новата серија на DC inverter уредите на Mitsubishi electric.
∗  3 години гаранција на секој клима уред.

Шифра на производ: N/A Категории: ,

This product is currently out of stock and unavailable.

Опис на продуктот