• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

MITSUBISHI MSZ-WN

Подобрени карактеристики и дизајн во однос на DM серијата.Работа до -15C на греење и подобрена А++ класа во режим на ладење. Со вграден силвер јонизирачки филтер и можност за приклучување на WiFi адаптер за далечинска контрола.

∗ Подобрен изглед и и стилски дизајн со подобрена линија во однос на претходниот модел HJ.

∗Разлика во однос на серијата MSZ-HJ е проширениот опсег на работа од -15C до +46C.
∗ Зголемена ефикасност на ладење и енергетската класа А++.
∗ Силвер јонизирачки филтер кој ги отстранува бактериите, поленот, прашината и останатите алергени од воздухот со што се добива освежителен ефект
∗ На серијата MSZ-WN може да биде конектиран WI-FI конектор за контрола преку интернет
* 3 години гаранција на секој клима уред.

Шифра на производ: N/A Категории: ,

This product is currently out of stock and unavailable.

Опис на продуктот