• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Ø20 – 1/2″ – 2782 ППР завршно адаптер колено бело М – Valdom

108.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 458657 Категорија