• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Ø20 – 1/2″ – Ø20 Ж 2757 ППР адаптер т-парче бело – Valdom

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 458638 Категорија