• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Ø25 – 3/4″ – 2764 ППР завршно адаптер колено со ушки Ж – Valdom

106.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 458645 Категорија