• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Ø25 – 3/4″ – Ø25 Ж 2758 ППР адаптер т-парче бело – Valdom

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 458639 Категорија