• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Ø32 – 1″ – Ø32 М 2762 ППР адаптер т-парче бело – Valdom

359.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 458643 Категорија