• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Ø32 – Ø25 – Ø32 – 2679 ППР т-парче редуцир бело – Valdom

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 458716 Категорија