• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Т105

Категорија:

Опис на продуктот

Неделен термостат Т105

  • 9 независни програми
  • можност за прилагодување на температурата нагоре – надоле
  • Осветлување на мултифункционалниот LCD дисплеј
  • Лесен за програмирање и работа
  • Работна температура 0- 40 oC
  • Опсег на температурата 7- 30 oC
  • Точност на температурата 0.5 oC
  • Моќност 2 батерии 2хАА
  • Работен циклус – 7 дена