• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Новости

3 weeks ago

Energo Sistem

СУПЕР понуда од Енерго Систем, со секоја купена Феро чешма од линијата Зумба, гратис еластичен клун во боја по ваш избор од понудената палета на бои.

Сето тоа за само 2400ден

Спецификација:
- керамичка глава
- можност клунот да се витка по желба
- 6 различни бои на клун: бела,сива,црна,жолта,зелена,црвена
- хромирано тело
- две панцир црева 3/8 x M10
- гаранција: 5 години

За повеќе информации повелете во нашите простории или пак на 076/397-997
... See MoreSee Less

Погледнете на Facebook

1 month ago

Energo Sistem

Salus IT500, термостат кој може да биде управуван преку Вашиот телефон.

Контролата на вашето греење и топла вода никогаш не било полесно, сега достапна преку интернет и смарт апликација за вашиот мобилен телефон.

Спецификации:
- Компатибилен со вашиот смарт телефон, таблет и компјутер
- Безбеден и енергетски ефикасен
- Безжичен систем што го прави едноставен за поставување
- Избор од 3 различни системски конфигурации (еден круг на греење и/или санитарна вода, два круга на греење)
- 5 години гаранција

Цена: 10,560ден со ДДВ

Salus RT310 е жичен, а RT310RF безжичен неделен стилски термостат кој е едноставен за употреба и инсталација.

Спецификации:
- Мод за спиење
- Заштита од замрзнување
- 5 годишна гаранција
- Батериски напојуван (RT310RF)

Цени:
RT310 - 1,720ден со ДДВ
RT310RF - 3,200ден со ДДВ

👉👉👉 На наведените цени имаме и 10% попуст!!! За повеќе информации повелете во нашите простории или пак обратете се на 076/397-997
... See MoreSee Less

Погледнете на Facebook

2 months ago

Energo Sistem

ЕЛДОМ - Комбинирани (соларни) бојлери

ШТЕДЛИВИ – Со две спирали за комбинирано користење на два извора на топлина. Горната спирала се поврзува со котел или камин а долната спирала со соларен колектор или топлинска пумпа.

ДОЛГ ВЕК НА ТРАЕЊЕ – резервоарот за вода е обложен со емајлиран циркониум отпорен на разјадување и две магнезиумски заштити кои придонесуваат за оптимална заштита од корозија на целиот резервоар.

БЕЗБЕДНИ – со уникатна шестостепена заштита

150 литарски со 2 спирали
Цена: 18,100ден. со ддв

200 литарски со 2 спирали
Цена: 20,000ден. со ддв

300 литарски со 2 спирали
Цена: 25,900ден. со ддв

Гаранција: 3 години
Обезбеден сервис и резервни делови

👉 За секоја направена нарачка преку социјалните мрежи, или пак преку електронска пошта следува 10% попуст!!!
... See MoreSee Less

Погледнете на Facebook

2 months ago

Energo Sistem

ЕЛДОМ - електрични бојлери

ШТЕДЛИВИ - потполна изолација од безфреонска полиуретанска пена која обезбедува минимална загуба на топлината и фабрички вграден сув греач во чаура отпорен на бигор.
ДОЛГ ВЕК НА ТРАЕЊЕ – резервоарот за вода е емајлиран и обложен по целата површина со магнезиумска заштита од корозија.
БЕЗБЕДНИ – со уникатна шестостепена заштита

Спецификации:
50л. - 1.5 kW грејач и 80л. - 2 kW грејач,
вертикални,
емајлирани,
сув грејач 100% отпорен на бигор,
термостат за подесување на температурата на водата.

Цена за 50л. - 5,600ден. со ддв
Цена за 80л. - 6.890ден. со ддв

Гаранција: 3 години
Обезбеден сервис и резервни делови

👉 За секоја направена нарачка преку социјалните мрежи, или пак преку електронска пошта следува 10% попуст!!!
... See MoreSee Less

Погледнете на Facebook

2 months ago

Energo Sistem

Mitsubishi LN серијата e развиена за да го надополни модерниот ентериер на просторијата, серијата LN е достапна во три бои специјално избрани да одговараат природно каде и да е инсталирана. Не само софистицираниот дизајн, туку и оптималната енергетска ефикасност и удобноста во работењето додаваат уште поголема вредност на оваа серија. ... See MoreSee Less

Погледнете на Facebook

Новости

Mitsubishi MSZ-SF единиците се опремени со сребрен јонизирачки филтер со кој може да се постигне исклучително ефикасен процес на чистење кој ги елиминира непријатните мириси и бактерии од просторијата. Високиот степен на ефикасност останува целосно одржуван дури и откако ќе се измие филтерот.

Спецификации:
- Инвертер ѕидна единица
- Енергетска класа А + / А ++
- Ниво на бучава од 19 dB (A)
- Инфрацрвен далечински управувач
- Стандардна неделна функција на тајмер
- Сребрен јонизирачки филтер

Моќност и цени:
- MSZ-SF35VE(3.5 kW) - 49.990ден до ДДВ
- MSZ-SF50VE(5.0 kW) - 74.990ден со ДДВ
... See MoreSee Less

Погледнете на Facebook

Mitsubishi LN серијата e развиена за да го надополни модерниот ентериер на просторијата, серијата LN е достапна во три бои специјално избрани да одговараат природно каде и да е инсталирана. Не само софистицираниот дизајн, туку и оптималната енергетска ефикасност и удобноста во работењето додаваат уште поголема вредност на оваа серија. ... See MoreSee Less

Погледнете на Facebook

#MitsubishiElectric #zubadan #megaterm07 #energosistem #heatpump ... See MoreSee Less

Погледнете на Facebook

LN серијата на Mitsubishi од сега достапна и преку еко кредити до 15% субвенционирање ... See MoreSee Less

Погледнете на Facebook