• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Автоматика со регулација во зависност од надворешната температура за повеќе кругови на греење sensoCOMFORT VRC 720 – Vaillant

17,983.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 110141 Категорија