• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

1/2″ ЕК φ 80 мм л=50 мм -30/+50 Термометар биметален Sitem

349.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 352110 Категорија