• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

12 литри BASEFLEX експанзионен сад за инсталации за греење и ладење – Flamco

1,403.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 268877 Категорија