• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

120 L со две спирали лев Комбинирани бојлери (поголеми) Елдом

21,697.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 344767 Категорија