• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

18 kW Бордо Камин на пелети PS

87,185.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 360001 Категорија