• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

2-12L/ min Соларна пумпна група (Дупла)

12,700.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 380002 Категорија