• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

2.5 kW 9000 btu/h Mitsubishi Electric HR

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 190177 Категорија