• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

24 kW Бордо Камин на пелети NG

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 360064 Категорија