• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

24L 3/4″ 3bar Експанзиони садови стандардни Elbi

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 150061 Категорија