• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

3kw 5/4 грејач Иноксен бојлер Центрометал STB

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 790602 Категорија